in

ZIEN: Bij deze supermarkt kun je nu diepvries churros halen voor in de airfryer

Ben jij verslaafd van churros? Dan hebben wij van Girlscene goed nieuws voor jou, je kunt nu namelijk diepvries churros halen die je alleen nog in de airfryer moet doen. Oh my gosh, dat wordt sprinten naar de supermarkt!

Diepvries churros airfryer
Churros maken wordt nu veel gemakkelijker, want je hoeft niet meer aan de gang met het beslag of met een churros maker van Lidl. Nee, je kunt vanaf nu gewoon diepvries churros van het merk Aviko halen en het enige wat je dan nog hoeft te doen is ze in de oven of de airfryer stoppen. Lekkere topping van chocoladesaus en poedersuiker erbij en klaar is kees!

Lees ook  Bewezen: vóór tien uur ’s ochtends beginnen met werken is slecht voor je

Waar kun je de diepvries churros kopen?
Je kunt de diepvries churros vanaf nu alleen nog bij de Plus-supermarkt kopen waar een zak van 300 gram maar €2.59 kost. Wow, dit is ook nog veel goedkoper dan een portie churros bij jouw fave bakker. Mocht je niet echt in de buurt wonen van een Plus-supermarkt maak je dan vooral niet druk, het is namelijk heel waarschijnlijk dat je de diepvries churros snel ook bij andere supermarkten kunt gaan kopen. Smullen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coop Sveafältet (@coopsveafaltet)

Extra toppings churros
Vind jij churros met poedersuiker een beetje saai worden? Dan hebben wij ook een hoop andere ideeën voor een lekkere churros topping. Zo zou je jouw churros ook helemaal kunnen insmeren met chocoladesaus en daarna kunnen dopen in de smarties. Maar zou je ze de diepvries churros ook kunnen eten met vanille-ijs en lekkere aardbeien. Wedden dat jouw vrienden dit weekend helemaal verstelt staan van jou lekkere, maar vooral makkelijke snack uit de airfryer. Wij zijn in ieder geval helemaal fan van de diepvries churros!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amanda & Kaitlyn (@az.to.disneyland)

Rachel Hazes: “André Hazes opgenomen vanwege Monique Westenberg”

Man (30) verslonden door piranha’s nadat hij in water springt op vlucht voor bijen