in

Weduwnaar Bibian Mentel heeft nieuwe liefde: ‘Zij heeft haar gestuurd’

Edwin Spee is weer gelukkig in de liefde. Zes maanden na het overlijden van Bibian Mentel laat hij op Instagram weten dat hij een nieuwe vriendin heeft. ‘Lieve Bieb, wat jij zo graag wilde en ik nooit geloofde, is gebeurd.’

Volgens Edwin Spee is ‘liefde onvoorspelbaar’. Geluk en verdriet liggen dichtbij elkaar, zo stelt hij in zijn uitgebreide bericht op Instagram.

‘Als de liefde van je leven door de dood uit het leven wordt gegrepen, dan sterft er ook een deel van jou en is je hart zo gebroken, dat je denkt dat het nooit meer te repareren valt’, verwijst Edwin naar het verlies van begin dit jaar.

En toch was daar ineens Mandy. ‘Lieve Bieb, wat jij zo graag wilde en ik nooit in geloofde, is gebeurd. Uit het niets liep Mandy enkele weken geleden mijn leven binnen’, schrijft hij.

Lees ook  9648 nieuwe besmettingen, grootste stijging IC-bezetting in twee weken

‘Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd en het lijkt nog steeds alsof ze door jou is gestuurd.’

En niet alleen Edwin en Mandy hebben meteen een klik. Mandy heeft zijn kinderen ook al ontmoet en kunnen het goed met elkaar vinden.

Ook schrijft Spee dat hij zeker weet dat Bibian zijn nieuwe liefde had gemogen. Bibian spoorde hem ook aan om na haar overlijden zijn hart opnieuw open te stellen.

Dubbel
Niet alleen zijn volgers maken duidelijk dat ze hem de liefde gunnen. Ook zijn directe omgeving steunt het nieuwe stel.

Lees ook  Overvallers duwen kussen in gezicht van 83-jarige dame

‘Je moeder, mijn dochters, jouw zoon en je beste vriendinnen zijn allemaal zo blij voor me’, schrijft Spee, gericht aan zijn overleden vrouw.

Hoewel het voor Spee soms ‘dubbel’ voelt, laat hij ook weten weer te genieten van het leven. ‘Ze zal jou nooit kunnen vervangen, ik zal jou nooit vergeten en ik mis je nog steeds elke dag, maar m’n hart durft weer te lachen.

Ik ga verder lieve schat, ik mis je verschrikkelijk maar ik geniet van het leven. Ik ga verder maar neem jou voor altijd met me mee.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Edwin Spee (@edwinspee)

Agente die huilende Gabby Petito (22) liet gaan na ruzie met haar verloofde heeft spijt: “Ik had meer kunnen doen”

Man wilt Rutte met raket bestoken