in

Verwarde man springt voor auto’s en beukt zijn hoofd tegen lantaarnpaal

Een verwarde man in Goirle is woensdagmiddag met pijn en moeite opgepakt nadat hij de nodige tumult veroorzaakte. Bij de aanhouding viel de verwarde man een agent aan, waarbij de diender gekneusde ribben opliep. De man heeft al vaker overlast veroorzaakt in de buurt.

De 20-jarige inwoner van Goirle liep in de buurt van de Wittendijk rond en bedreigde mensen met een stoeptegel. Ook sprong de man voor langsrijdende auto’s.

Een agent op een motor kwam een kijkje nemen. Ook dat ging direct mis. De man sprong voor de rijdende motor. De agent kon maar net uitwijken.

Lees ook  Limburgse ’seksdeurwaarder’ verdacht van drie verkrachtingen

Daar bleef het niet bij: de man beukte meerdere keren hard met zijn hoofd tegen een lantaarnpaal en rende daarna weg.

Aanval met gebalde vuisten
Opnieuw sprong de man voor auto’s waarna hij een supermarkt in vluchtte, terwijl de agent hem achterna rende. Eenmaal buiten probeerde de agent weer de man aan te houden. Maar niet zonder moeite: de man ‘viel de agent in volle vaart met gebalde vuisten aan’, zegt de politie.

Lees ook  Gezellig shoppen met je vriendin terwijl ze een vibrerende string draagt, is echt wel een leuke activiteit

De agent moest een stoot op zijn borst incasseren, wat een paar gekneusde ribben opleverde. Ook pepperspray kon de man niet tegenhouden. Hij snelde richting een fietsenwinkel.

In de wielerzaak kon de man dan eindelijk worden aangehouden, met hulp van andere agenten. De man zit vast, er wordt hulp voor hem gezocht.

Man schopt hond en laat viervoeter achter op tramspoor, jongens grijpen in

Scholiere (16) komt om bij ongeval met auto in Heemstede