in

Vermeend slachtoffer Marco Borsato hoeft geen financiële vergoeding: ‘Ik wil dat hij in de bak belandt!’

Het vermeende slachtoffer van Borsato is niet op zoek naar financiële compensatie. Dit heeft haar belangenbehartiger vertelt aan De Telegraaf.

Advocaat
De advocaat van de 22-jarige vrouw vertelt dat het slachtoffer sinds haar vijftiende ongewenste aanrakingen heeft doorstaan van de zanger. Ze wil echter geen financiële vergoeding, maar slechts erkenning: “Zij voelt zich beschadigd, maar zij is nu sterk genoeg om de mogelijke gevolgen van haar stap aan te kunnen. Zij voelt zich beschadigd en zij heeft de vurige hoop dat erkend zal worden dat er dingen gebeurd zijn die niet hadden moeten gebeuren.”

Lees ook  Vrachtwagen-Camper met ingebouwde garage én Jacuzzi op dakterras!

Volgens de advocaat kan de client makkelijk aanspraak maken op een financiële vergoeding, maar is dit niet van plan: “Het gaat haar echter niet om geld en zij zal dan ook geen schadevergoeding vorderen voor wat er gebeurd is. Mijn cliënte wil haar schade op een andere manier beperken, na erkenning hoopt zij dit nare hoofdstuk te kunnen afsluiten en op een goede manier door te kunnen gaan met haar leven. Om die reden ligt er nu een serieuze maar ook genuanceerde aangifte, waarbij ook ondersteunend materiaal is overhandigd aan de zedenpolitie.”

Lees ook  Zien: Woeste Jada Borsato nu middelpunt van bizar verhaal bij ‘juice-kanaal’!

Dit gaat ongetwijfeld nog een staartje krijgen. We houden je op de hoogte..

Monique Westenberg is klaar met Andre Hazes: ‘Rot op!’

Slachtoffer Marco Borsato onthult welke vieze dingen hij met haar deed