in

Spotgoedkope Squid Game-wekker schiet je iedere ochtend wakker!

Het meest bekende spel van de razend populaire serie Squid Game is toch wel Red Light Green Light. In Nederland ook wel bekend als Annemaria Koekoek. Op het schoolplein stond er dan altijd één iemand tegen de muur die heel hard: “ANNERMARIAAA….. KOEKOEK” riep. Terwijl degene niet kijkt moet jij als deelnemer proberen bij de muur zien te komen.

Bij het woord ‘koekoek’ mag degene tegen de muur zich omdraaien en wie dan nog beweegt is af. In de serie gaat het iets anders, daar wordt je kapot geschoten. Ook is degene tegen de muur niet een klein meisje of jongetje, maar een gigantische plastic pop met laser ogen en een eng melodieus stemmetje. En precies daarvan is nu een wekker op de markt gebracht. Wel iets kleiner natuurlijk.

Lees ook  Man verkoopt zijn zoon en gaat van geld op vakantie met nieuwe vrouw

Squid Game-wekker die je zwetend wakker zal maken!
Voordat je wakker “geschoten” wordt hoor je eerst wat je in de serie hoort. Om precies te zijn hoor je: “mugunghwa kkochi piotsseumnida”. Dat betekent geen Annemaria Koekoek maar “de hibiscusbloem is uitgebloeid“. Waarom ze dat zegt? Geen idee, maar stil staan zul je. De wekker schiet overigens een onschuldig schuimrubberen pijltje af waar je hopelijk wakker van zal worden. We schatten de kans echter groot dat we hier vrij ongestoord doorheen zullen slapen. In verschillende twijfelachtige webshops te koop voor ongeveer 110 euro. Even wachten tot ze bij Bol.com of Coolblue beschikbaar zijn is een aanrader.

Lees ook  Vrouw toont verschil in borstgrootte na borstvoeding langs één kant: «Is dit wel normaal?»

Wie is de man die dag na dag rotzooi sorteert op oude vuilnisbelt in Enschede? ‘Hij zegt een speciale steen te zoeken’

Rachel Hazes: “André Hazes opgenomen vanwege Monique Westenberg”