in

Vermiste studente Sarah (21) dood teruggevonden

In een rivier in Zwitserland, dichtbij de plek waar ze verdween, is vandaag het levenloze lichaam aangetroffen van Sarah Huyghe, de studente uit het Vlaamse Ieper die dinsdagochtend spoorloos verdween. Dat heeft haar broer laten weten aan de politie in België.

Sarah Huyghe (21), die aan Howest een lerarenopleiding volgt, reisde maandag met de auto enkele vrienden achterna die in Zwitserland verbleven. Na een ruzie verdween de jonge vrouw er dinsdagmorgen in alle vroegte uit de chalet waar ze samen met haar vrienden verbleef.

Lees ook  Ibrahim hoopt op deze manier te stoppen met roken - Alleen openen om te eten!

Ze nam geen bagage en persoonlijke spullen mee, zelfs haar telefoon bleef achter. In de badkamer van de chalet werden echter bloedsporen gevonden. De vader van Sarah, haar twee broers en haar beste vriendin reisden naar Zwitserland af om te helpen zoeken.

Veel vragen
Voorlopig is nog niet duidelijk door wie en in welke omstandigheden Sarah levenloos werd aangetroffen in de rivier. Het stoffelijk overschot van de studente is in beslag genomen, er loopt verder onderzoek om de precieze doodsoorzaak te achterhalen. De Zwitserse politie wilde het nieuws vanmiddag nog niet bevestigen. Maar intussen heeft een broer van Sarah de politie op de hoogte gebracht, bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Ieper.

Lees ook  Jürgen Conings doodde zichzelf één tot vier weken geleden

 

Stomdronken automobilist rent naakt weiland in na dollemansrit op de A17

Betrapt door je kind tijdens een vrijpartij? 10 slimme dingen om te zeggen