in

Politie onderzoekt mogelijke vermissing Een Huis Vol-moeder van twaalf kinderen

De politie doet momenteel onderzoek naar een mogelijke vermissing van Nadine Quaedackers, bekend van tv-programma Een Huis Vol.

De Heerlense moeder van twaalf kinderen bezocht afgelopen vrijdag volgens haar zoon Romano (16) een familielid, waarna ze niet meer thuis is gekomen. Dit deelde haar zoon eerder vandaag in een bericht op zijn persoonlijke Facebook-profiel. Kort daarna verscheen een emotionele video van zijn moeder op de Facebook-pagina van de familie zelf.

Lees verder onder de video.

Romano beweerde dat een ex van zijn moeder uit is op het kindergeld dat ze drie dagen geleden heeft ontvangen. Het gaat hierbij niet om de vader van de kinderen, Michel Quaedackers overleed twee jaar geleden.

Emotionele video
In de video gedeeld door de moeder van het gezin, beschuldigt ze Romano ervan ‘lulverhalen’ te vertellen. In reacties onder de video wordt meermaals het vermoeden geuit dat de videoboodschap onder dwang is opgenomen. ,,Romano verwijdert constant mijn berichten die ik typ”, vertelt ze in de camera. ,,Ik ben niet ontvoerd, ik ben niet vermist. Ik heb geen idee maar Romano heeft dit erop gezet.”

Lees ook  Rutte: jaarlijkse vrije dag op Bevrijdingsdag heel dichtbij

Lees verder onder het bericht van Romano.

Quaedackers beweert veilig te zijn. ,,Maar ik mis gewoon mijn kinderen en Romano heeft alles veroorzaakt”, gaat ze verder, waarna ze een brok in haar keel krijgt. ,,Romano heeft alle problemen verzorgd, waardoor ik niet meer thuis kan komen. Ik word hier met de dood bedreigd en ik durf gewoon niet naar huis, door Romano. Ik wil mijn kinderen terug.”

Dreigementen
Volgens Romano worden er berichten gestuurd via het Facebook-account van zijn moeder. ‘Maar ik weet honderd procent zeker dat dit niet van mama is, maar van haar ex-vriend’, schrijft hij. ‘Helaas ben ik overal geblokkeerd door haar. Wij willen haar alleen maar netjes terug en thuis hebben.’ De politie laat weten de zaak te onderzoeken, maar kan inhoudelijk geen commentaar geven.

Lees ook  Man (19) bedreigt buurvrouw (37) omdat zij hem ’betoverd’ heeft

Vorig jaar deed het gezin van Quaedackers mee aan het programma Een Huis Vol, waarin een inkijkje gegeven wordt in het dagelijkse leven van grote gezinnen. Het gezin was in 2014 en 2020 te zien in het programma, dat dit jaar is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Alleen de oudste telg van het gezin, de 24-jarige Damian Quaedackers, woont niet meer bij zijn moeder thuis.

Vrouw te lelijk: 95.000 euro schadevergoeding voor man

Ruzie in relationele sfeer ontaardt in steekpartij in Doorn, man gewond