in ,

Opdringerige Hans zorgt voor ophef bij kijkers LLDL: ‘Wat een creep!’

Ah, niks is zo fijn dat het feit dat onze favoriete programma Lang Leve De Liefde op SBS6 weer terug is van de zomerstop. We kunnen weer ouderwets genieten van hilarische typetjes. En daar is Henk één van, want ze zijn nog niet eens aan elkaar gewend en hij kan al niet van zijn match afblijven.

Henk en Jannie
We geven toe: er is vaker geen match dan wel een match en we gokken dat het dit keer ook weer het eerste geval gaat zijn. Maak kennis met Henk: een man op leeftijd die na wat jaren eindelijk eens écht verliefd wil worden. Hij wordt gematcht met Jannie en samen worden ze opgesloten in een huis. Afijn, we kennen het programma inmiddels wel.

Lees ook  Een stel laat hun dochter aan de wereld zien, en ze is prachtig

Fysiek
Henk is een persoon die heel erg van fysieke aanrakingen houdt. Hij is bij wijze van spreken net 10 minuten binnen en hij zit al in Jannie’s nek te hijgen. Daar is de vrouw des huizes wat minder van gediend en dat laat ze Henk dan ook direct weten. We gokken dat Henk inmiddels een lange periode droog staat. Dat blijkt wel een beetje uit zijn opmerkingen als je zo tussen de regeltjes ‘leest’…

Lees ook  Waarom wordt de een ernstig ziek van corona en de ander niet?

Wat een creep
Hans zorgt dan ook voor de nodige ophef bij kijkers. Zo schrijft ene Joske: “Ik was meteen met gierende banden vertrokken Voorspel begint al bij het opstaan, en dan de hele dag z’n natte/snuffelende spons achter je aan hebben,” en Anneke doet er nog een schepje bovenop: “Die kreeg gelijk een elleboog in z’n gezicht, gaddamme wat een creep.”

Check het fragment met de opdringerige Hans in LLDL hier:

Je bezit een klein fortuin als je een van deze 2 euro muntstukken in je portemonnee vindt

Onderzoek wijst uit: Kinderen die geboren zijn in september blijken slimmer