in

Monique Westenberg woedend door actie van André: “Het is je kind!”

Een geheimhoudingscontract in verband met een documentaire lijkt alle geruchten rondom André Hazes en Sarah van Soelen stil te leggen. Monique Westenberg leek eventjes weer in beeld te zijn in het leven van de zanger. Er waren zelfs geruchten dat de twee weer bij elkaar zouden komen na zijn tweede uitstapje met een andere vrouw.

Dat het niet meer goed gaat komen met Sarah, dat is onderhand wel zo goed als duidelijk. De zanger is alleen in de tussentijd al met een andere dame gespot in de bioscoop in Amsterdam. De twee zouden stiekem na elkaar de zaal in gegaan zijn en apart van elkaar weer vetrokken. Wel zouden ze uiteindelijk in dezelfde auto gestapt zijn. Een hereniging met Monique lijkt dus van de baan. Zeker gezien het feit dat de zanger een niet-zo’n-chique actie zou hebben uitgehaald.

Lees ook  André Hazes en nieuwe vriendin beveiligd na relatiebreuk Monique Westenberg

Monique Westenberg lijkt er klaar mee!
Afgelopen maandag zou de zanger namelijk zijn zoontje, kleine Dré, ophalen van school. Verschillende juice-kanalen laten dit weten in hun verhaal. Maar de zanger zou niet zijn komen opdagen waardoor Monique uiteindelijk toch nog heeft moeten komen.

Vooralsnog is er geen reden bekend. Sommige mensen denken dat hij het gewoon een keer vergeten is tijdens zijn drukke leven. Veel reacties hierop zijn bijvoorbeeld: “Je kan nóg zo’n druk leven hebben, dit vergeet je niet. Het is je kind!” Volgens dezelfde kanalen zou er hierdoor een fikse ruzie zijn ontstaan tussen de twee.

Lees ook  Droom die uitkomt? Amsterdam krijgt een beddenbioscoop

Antwerpse politie waarschuwt ouderen voor oplichters met ‘droevig verhaal’: “Eén slachtoffer is meer dan 13.000 euro kwijt”

Zo laat je je zaad beter smaken