in

Monique Westenberg is klaar met Andre Hazes: ‘Rot op!’

Gisteren lieten wij al weten dat Andre Hazes samen met een vriend flink aan het losgaan is in Las Vegas. Andre werd gespot toen hij aan het zuipen was in het gezelschap van een aantal dames.

Wij zeiden al dat Las Vegas geen goede plek is voor iemand die een drank en drugs verslaving heeft en niet lekker in zijn vel zit. Het verbaasde ons dan ook dat Andre hiervoor koos. Het originele plan was om met zijn moeder naar Florida te gaan om daar de rest van de docu over zijn leven op te nemen.

Maar Andre kreeg ruzie met zijn moeder over Monique en ging toen met een vriend naar Amerika. Waarschijnlijk doen ze daarom eerst Las Vegas aan voor een korte vakantie en zal hij met deze vriend daarna alsnog naar Florida vertrekken voor de docu.

Lees ook  Volgens slaaponderzoek ligt de chagrijnige persoon in de relatie rechts

Het schijnt dat Monique woedend is dat Andre naar Las Vegas is vertrokken. Waarschijnlijk voorzag ze al problemen. Nu is het nieuws dat Andre het ook iets te gezellig daar heeft met andere dames ook terecht gekomen bij Monique.

En Monique die al een beetje vooruit liep op dat het weer goed zat tussen haar en Andre is nu heel erg teleurgesteld. Een aantal dagen terug deelde Monique nog dat de datum 12 december een hele bijzondere datum voor haar is. Ze werd een jaar eerder op 12 december door Andre ten huwelijk gevraagd. Nu schijnt Andre zijn kansen bij Monique toch weer verspild te hebben. Het lijkt er dan ook op of Andre maar geen verandering in zijn gedrag kan verwezenlijken. Elke keer valt Andre terug in drank, drugs en vrouwen en laat daarmee zijn steunpilaar Monique in de kou staan.

Lees ook  Beveiliger Albert Heijn duwt klant zonder mondkapje tegen rek: ‘Hij wilde de situatie de-escaleren’

Monique heeft aan haar vriendinnen meegedeeld dat ze klaar is met Andre en hij het maar bekijkt. Het enige wat ze nu wil is dat hij er is voor zijn zoon.

Blinde vrouw (77) twee keer in één maand overvallen, beroofd van blindengeleidestok

Vermeend slachtoffer Marco Borsato hoeft geen financiële vergoeding: ‘Ik wil dat hij in de bak belandt!’