in

Man schaft look-a-like sekspop van zijn vrouw aan voor als ze geen zin heeft

Het kan wel ‘ns gebeuren: je vriendin is niet in dezelfde mood als jij. Je doet het er maar effe mee, extra lief voor haar zijn en dan komt het vast weer goed. Maar mocht je nu zo’n extreem hoog libido hebben en staat je zakkie op knallen? Dan koop je blijkbaar een sekspop die exact op je wederhelft lijkt. Natuurlijk.

Ja, geen grapje. Dit stel heeft een look-a-like sekspop laten maken voor het geval mevrouw geen zin in hem heeft. Het is toch lichtelijk ziek als het libido van je man boven het dak uitstijgt dat hij zelfs een sekspop aanschaft om even zijn zaad in te lozen, toch?

Mismatch
Char en Callum zijn een een flinke mismatch qua seksdrive, dat mag duidelijk zijn. Op zich niet heel gek dat je dan naar oplossingen gaat zoeken om toe te geven aan dit geval het hoge libido van Callum. Of het nu echt een goed idee is om een sekspop aan te schaffen die verdacht veel lijkt op je vrouw, hm, we weten het niet. Maar ja, wat werkt dat werkt. Kun je zo nu en dan ook een triootje doen zonder dat er een derde (levende) partij betrokken bij hoeft te worden. Scheelt ook gelijk een hoop jaloezie.

Lees ook  Foto: Amy Vol van OG3NE gaat diep

OnlyFans
Het eerste idee van het stel was om groepsseks te verkennen, maar Char werd ongerust over het feit dat ze wellicht jaloers zou worden als ze Callum met een andere vrouw zou zien. Toch maar op zoek naar een andere manier om hun seksleven op te spicen, dus daar was Dee de sekspop van 1.500 pond. Dan denk je: veel geld. Maar ze heeft zich al bewezen. Ondertussen zijn de twee namelijk een gezamenlijke carrière op OnlyFans begonnen en hebben ze binnen een maand een clan van 2.000 abonnees om zich heen verzameld en verdienen ze ruim 70.000 pond per maand met als uitschieter 10K binnen één dag. Uh, leip.

Lees ook  Zonnebankverslaafde laat schokkende beelden zien…

Je moet de video van dit spraakmakende stel even op YouTube checken vanwege een leeftijdsbeperking. Disclaimer: 18+ en niet liegen tegen YT hè.

 

Boeren blokkeren opnieuw distributiecentrum AH in Geldermalsen

Politie tikt ruit in: Kind van 16 maanden bijna dood in hete auto Amstelveen