in ,

Alle mannen dragen onderbroek minstens drie tot tien keer zonder wasbeurt

Dragen mannen dezelfde onderbroek meerdere dagen achter elkaar? Die vraag trachtte Twittergebruiker Sav eerlijk te beantwoorden met een post:

«Alle mannen dragen hun onderbroek minstens drie tot tien keer.» De tweet ging meteen viraal en de reacties zijn hilarisch.

Twittergebruiker Sav heeft een heftig debat veroorzaakt door te beweren dat «alle mannen hun onderbroeken drie tot tien keer dragen» voor ze in de wasmand eindigen.

Lees ook  Het is bevestigd! Patrick krijgt eigen serie bij Nickelodeon

«Laten we eerlijk zijn. Geen enkele man draagt een onderbroek maar EEN keer. Elke man draagt zijn onderbroek minstens drie tot tien dagen voor ze het wassen», schrijft Sav op de populaire sociale media-app. De Tweet werd ondertussen al meer dan 6.600 keer gedeeld.

Grappige comments
Niet iedereen is het echter met hem eens. «Nee man, alleen jij doet dat», schrijft een gebruiker in de comments. Anderen gaven dan weer eerlijk toe dat ze een gelijkende aanpak volgen.

Lees ook  Marilyn is al 15 jaar verslaafd aan neusspray: 'Alles geprobeerd'

«Ik ben het met je eens, maar tien keer hetzelfde onderbroek dragen, vind ik er wel over», aldus een andere man. De reacties zijn alvast hilarisch.

Ten slotte probeerde Sav ook vrouwen over dezelfde kam te scheren. «Zelf vrouwen dragen ondergoed meerdere keren na elkaar zonder ze te wassen», aldus Sav in een andere post.

‘Meisje geslagen en valt neer’ bij vechtpartij Galderse Meren: man aangehouden

Vader doodgeschopt om Rolex-horloge: 14-jarige jongen bij daders