in

Louis van Gaal met spoed naar ziekenhuis gebracht

Louis van Gaal de bondscoach van het heren Nederlands Elftal heeft een flinke doodsmak gemaakt nadat hij uitgleed bij het neerzetten van zijn fiets.

Dit gebeurde nadat Louis met zijn spelers na de training een fietstocht naar het hotel maakte. De 70-jarige Louis kwam zo lelijk ten val dat hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

Lees ook  Russische powerlifter breekt beide knieën bij extreme oefening

Gelukkig bleek er niks gebroken en mocht Louie het ziekenhuis weer snel verlaten. Alleen kan hij niet lopen en zit hij in een rolstoel. Dat houdt hem overigens niet tegen om gewoon door te gaan met coachen. Morgen spelen de heren namelijk tegen Noorwegen en dat is een hele belangrijke wedstrijd waarin ze zich kunnen kwalificeren voor het WK.

Lees ook  Gouden plak voor de meeste sexy opwarming (video)

Maar met een rolstoel kun je natuurlijk niet het veld op dus moest Louis creatief zijn en liet hij een golfkarretje komen waar hij nu mee wordt rondgereden op het veld. Zie het onderstaande filmpje.

Zien: Barbie Samantha de Jong heeft twéé (!) gigantische tatoeages van vriendje laten zetten!

Antwerpse politie waarschuwt ouderen voor oplichters met ‘droevig verhaal’: “Eén slachtoffer is meer dan 13.000 euro kwijt”