in ,

Lisa Vol van OG3NE maakt spontane foto onder de douche

Lisa Vol van meidengroep OG3NE is hard aan het oefenen voor hun volgende concerten. En dat doet ze natuurlijk onder de douche.

Ze is misschien het oudste telg onder de zusjes Vol, maar zangeres Lisa Vol van meidengroep OG3NE is daarom nog niet minder leuk. Meestal is de oudste van het stel ook gelijk de meest serieuze. En hoewel Lisa zeker heel volwassen over kan komen, heeft ze ook haar heerlijk spontane momenten. Van de drie zusjes is ze misschien zelfs wel het leukste onder hen. Samen zijn de beeldschone zangeressen zich aan het voorbereiden op hun komende concerten. En dat doen ze ieder op hun eigen manier. Lisa oefent bijvoorbeeld lekker ouderwets onder de douche. En die foto moet natuurlijk even gedeeld worden.

Lisa geeft douche concert
Lisa neemt het nummer Singing in the rain wel erg serieus en besluit om te gaan oefenen onder de douche. Nu is dat niet eens zo heel gek. Ga maar na, hoe vaak heb je zelf wel niet onder de douche gezongen. Om de een of andere reden zing je altijd harder, uit volle borst, als je een privé badkamerconcert geeft. Voor Lisa is het dus de ideale omgeving om haar concerten voor te bereiden. En dat mooie moment moet natuurlijk vast gelegd worden. Lisa plaatst dus voor al haar fans foto’s van haar badkamer optreden op haar Instagram pagina. Al heeft ze natuurlijk wel een hoop kleren aan voor onder de douche. Een aandachtspuntje voor de volgende keer. Want met zo veel kleren de douche cabine in, dat is natuurlijk een beetje gek.

Lees ook  Geraldine Kemper laat weer iets teveel van zichzelf zien op deze foto

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is klaar voor het nieuwe concert seizoen
Het valt te hopen dat de nazomer een paar mooie momenten oplevert voor de zusjes Vol. Het afgelopen jaar is natuurlijk geen pretje geweest als het om concerten gaat. Lisa ziet het in ieder geval positief in. Ze staat dan ook al helemaal klaar om de komende concerten helemaal te gaan rocken! Misschien is het dan toch een keer tijd om haar solocarrière te starten. Als lid van OG3NE is Lisa natuurlijk geweldig, maar de prachtige blondine heeft meer dan genoeg in huis om een fantastische plaat op eigen houtje uit te brengen. Lisa is namelijk een artiest van formaat, een genot om naar te mogen kijken en luisteren.

Lees ook  Jongen (8) ernstig gewond door val door dakraam in Haaksbergen

De prachtige looks van Lisa
Of het nu onder de douche of op het podium is, Lisa weet er altijd goed uit te zien. Het is een bijzonder talent dat de blondine goed in de vingers heeft. Waar ze ook is, ze weet iedereen te betoveren met haar magisch goede looks. Haar zwoele blik, prachtige blonde lokken en verleidelijke ogen doen het hart van iedere man sneller kloppen.

35 katten in een piepklein huisje, baasje vraagt zelf om hulp: ‘Het is vreselijk uit de hand gelopen’

Man doet het met hond van zijn seksonwillige ex