in ,

Hilarisch: deze jongeheervaas laat jouw planten sowieso opvallen

Vazen zijn er te vinden in allerlei soorten en maten. Net zoals… het mannelijke geslachtsdeel. En als je die twee nou zou combineren? Ehh… Wat?

Ja, mix de vaas met het geslachtsdeel van de man en je hebt het: een jongeheervaas. En ze zijn ook nog eens echt te koop. Da’s toch hilarisch? Hier shop je een jongeheervaas.

De visite zal waarschijnlijk wel even raar opkijken, bij het zien van een plant in een jongeheervaas in de vensterbank. Maar een ding is zeker: origineel is ‘ie wel.

Lees ook  Dee, de ex van Enzo Knol, volledig uit de kleren voor de foto!

The Potted Plant verkoopt vazen in verschillende kleuren. Zo kun je gaan voor een marmeren pot, maar heb je ook de kleuren goud, zwart en wit.

Vaas in vorm van jongeheer
Een jongeheervaas kost je 27,50 dollar. Omgerekend in euro’s zal dit zo ongeveer €23,80 kosten. Je bestelt de vaas via deze website.

Lees ook  3-jarig meisje en superheld ‘vieren’ laatste chemo

Helaas zul je wel even moeten wachten. De vazen zijn zo razend populair, dat er op de website al wordt aangegeven dat je uit moet gaan van een wachttijd tot 6 weken.

Maar uiteindelijk is het eindresultaat best het wachten waard, toch? En als je nou denkt: dit wil ik liever niet in mijn woonkamer hebben staan, dan is het altijd nog een hilarische cadeautip!

Shocking: ‘Mijn beste vriendin is getrouwd met haar oudere broer’

Kees van der Spek krijgt harde klappen: ‘Naar het ziekenhuis’