in ,

Gaby Blaaser viert de lente in een kanten string

Het kwik tikt de twintig aan, de krokussen schieten massaal de grond uit en de eerste BN’ers gooien foto’s online waarop ze schaars gekleed in de zon zitten. Ja mensen, de lente is officieel begonnen. Heerlijk.

Voor Gaby Blaaser betekent het lentezonnetje in ieder geval kleding uit, camera aan, zo blijkt uit de meest recente foto op Instagram.

De voormalig GTST-actrice heeft voor de gelegenheid maar even met haar gat plaatsgenomen op een houten veranda en draagt enkel een geel topje en een kanten string.

En om haar outfit helemaal af te maken heeft ze als accessoire nog een dikke pot proteïne limonade naast zich neergezet.

Lees ook  Kelly (36) ruikt de hele tijd naar VIS en douchen maakt het alleen maar erger

Gaby Blaaser (35) heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze zo nu en dan op de stoel ligt bij de plastisch chirurg.

Een cosmetische ingreep is voor haar tegenwoordig zelfs niet heel veel anders dan een een bezoekje aan de tandarts, vertelt ze in een gesprek met &C.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)


‘Al tien jaar botox ik elke rimpel weg’
Als Gaby maar niet te lang in de zon blijft zitten, dat schijnt nogal desastreus te zijn voor je huid. Voordat je er erg in hebt moet je de boel weer laten bijbotoxen en zo.

Lees ook  In dit restaurant kan je pizza eten met maar liefst 257 kazen

Niet dat de 35-jarige blondine daar vies van is hoor; zelf gaat ze regelmatig voor een behandeling naar de kliniek, zo deed ze enige tijd terug uit de doeken in een interview met &C.

“Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen.

Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar”, aldus Blaaser. Ze gaat dan ook een keer per twee jaar langs de arts voor fillers en “vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt”.

Jongens hebben orgie met kabouters in De Zilk: ‘Doodzonde en kansloos!’

“Nieuwe vriendin André Hazes is ex-vriendin van het vriendje van Rachel!”