in ,

Ex-Temptation’s Pommeline showt verborgen tatoeages in spicy fotoshoot

Kijkers van het programma Temptation Island weten natuurlijk allang dat Pommeline Tillière niet vies is van een fotoshoot.

Sinds haar deelname aan het tv-programma in 2017 heeft deze dame bijna een half miljoen volgers verzameld die ze regelmatig trakteert op spicy foto’s.

Pommeline Tillière showt tattoo’s
Het werkleven van veel influencers heeft het afgelopen jaar redelijk stilgelegen. Maar de volgers van dit soort Instagram celebs verwachten natuurlijk wel dat er gewoon foto’s gepost worden. Gelukkig ben je bij Pommeline Tillière dan aan het juiste adres.

Lees ook  Luca Borsato gelooft dat vader Marco Borsato nooit meer vreemdgaat

Dankzij haar deelname aan het guilty pleasure programma Temptations Island in 2017 heeft Pommeline redelijk wat naamsbekendheid opgebouwd.

De blondine viel meteen op met al haar tatoeages. En in een nieuwe shoot laat ze al haar tekeningen zien!

Pommeline Tillière Instagram foto’s
Pommeline is niet vies van zo nu en dan een uitdagende foto op Instagram. Afgelopen dagen heeft ze maar weer bewezen. Zo plaatste de blondine een reeks foto’s waarop ze praktisch al haar tattoo’s laat zien.

Lees ook  Jonge Nederlander (19) plotseling overleden tijdens vakantie in Italië

De foto’s van Pommeline vallen behoorlijk goed in de smaak. Zo reageert Fleur La Rebelle uit Ex on the Beach met ‘Womancrush wednesday’ en plaatst Ziko uit Big Brother plaatst drie vlammetjes onder de foto’s. Bekijk de foto’s hieronder!

Wet aangenomen: corona krijgt A-status – Wat betekent dat nu voor ons?

Israël: vaccins lijken slecht te werken tegen Delta variant