in ,

Even uitzoomen: Expeditie Robinson helemaal niet op “onbewoond eiland”!

De lokale bewoners van de locaties van Expeditie Robinson hebben geholpen met het klaarmaken van de locaties. Hiervoor zijn ze alleen nooit met de boot hoeven komen.

Echter worden we altijd in de waan gehouden dat de deelnemers op kleine onbewoonde eilanden zitten zoals wel altijd (of vaak) het geval was in eerdere edities.

De eerste locaties van de eilandbewoners is namelijk ‘Dugi Otok’. Dugi Otok is een eiland waar ongeveer 3000 mensen wonen.

Dat zijn er niet heel veel, maar ver van “onbewoond“. Je kunt zelfs lijstjes Googelen voor ‘De 10 beste hotels op Dugi Ototk’.

Lees ook  Pukkel na 85 jaar eindelijk verwijderd, eet smakelijk!

Er is hier gefilmd op het, blijkbaar bekende, Sakarun-​strand, in de grotten en de Telašćica-baai. Mocht je ooit willen gaan kijken, dan weet je nu precies waar je zijn moet.

Lokale nieuwssite zadarski.hr wist al eerder te verklappen wat de locatie van het programma zou zijn. Maar dat is natuurlijk niet de enige plek. We gaan verder!

Onbewoonde eilanden op Expeditie Robinson niet erg onbewoond!
“Onbewoond eiland” nummertje twéé is Korcula waar de bewoners in de gemeente Vela Luka zitten. Dit eiland heeft al ietsjes meer bewoners, namelijk 17.000.

Lees ook  Jongens hebben orgie met kabouters in De Zilk: 'Doodzonde en kansloos!'

We gokken dat de likale bewoners allemaal wel afweten van het programma op hun eiland en dat ze niet even een stranddagje hebben kunnen houden naast JayJay en Sterrin.

Waar winnaarseiland precies opgenomen is weten we niet, maar mocht je meer weten, dan horen we dat graag.

Hieronder Korcula op het eiland Korcula, daaronder een impressie van Dugi Otok. Geen onprettige vakantiebestemmingen kunnen we je vertellen.

Man met vuurwapen ’in de bosjes’ bij Deventer school opgepakt

Vrouw gaat zonder geld op eerste date. Dus koopt hij… enkel eten voor zichzelf! (video)