in ,

Emma Heesters gaat heel erg schaars gekleed het nieuwe jaar in

Emma Heesters is inmiddels niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Ze is binnen no time een van de bekendste, en succesvolste, artiesten van Nederland aan het worden.

Naast haar goede zangskills ziet deze blondine er natuurlijk ook erg goed uit. Dat liet ze tijdens oudejaarsavond wederom zien op vakantie met haar vriend.

Emma Heesters gaat lekker
Emma gaat als een speer. Ze is hard opweg om Maan en Davina Michelle in te halen qua cijfers en populariteit. Emma heeft inmiddels al een miljoen (!!) volgers op Instagram.

Lees ook  Verschillende onderzoeken tonen aan dat kale mannen intelligenter en aantrekkelijker zijn! Ben jij het hier mee eens?!

Dit zijn waarschijnlijk niet allemaal Nederlandse volgers. Haar vriend, Wesley Hoedt, is namelijk een succesvolle voetballer die in het buitenland heeft gespeeld, onder andere in Italië. Grote kans dat er ook wat verliefde fans van Wesley tussen zitten.

Emma en Wesley vierden oud & nieuw als echte celebrity’s, waar anders dan in Dubai. Het mooie koppeltje had het flink naar de zin en toonden dit dan ook op Instagram. Emma droeg hierbij een prachtige schaarse outfit die op veel reacties kon rekenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)


Veel reacties op schaarse jurk
Emma en Wesley gingen flink viraal. Niet alleen de foto hierboven, ook de video onder aan dit artikel wist menig fan te bekoren.

Lees ook  Na*kte man springt op spoor om telefoon te zoeken en legt treinverkeer plat

De reacties waren voor 90% mega positief. Uiteraard, zoals we van social media gewend zijn, zaten er ook nog wat zure appels tussen.

Volgens hen was dit jurkje te schaars. Niks mis met deze outfit toch? Ze ziet er zoals altijd weer geweldig uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Zien: Pikante foto van Dionne Stax uitgelekt in lingerie

Het lijkt wel zomer: Yolanthe ‘vergeet’ even haar blouseje dicht te knopen