in

Emil smeert wekelijks rode peper op trekhaak nadat halfnaakte man erop zat

Van seksspeeltjes tot aanbiedingen voor afneembare trekhaken. Exact een jaar na de bizarre nacht waarin een halfnaakte man op zijn trekhaak ging zitten, is Emil er nog steeds druk mee. De dader wordt nog steeds gezocht, en om hem een ‘warm welkom’ te geven smeert Emil zijn trekhaak nog wekelijks in: ‘met rode peper’.

Het was misschien wel het gekste verhaal van 2020: in de nacht van 11 op 12 augustus liep een man de straat van Emil Harmsen in. Bij Emils auto deed hij zijn broek naar beneden en ging er eens goed voor zitten op de trekhaak. “Zonder vet ook, hij ging er droog in!”, vertelde Emil destijds aan Hart van Nederland.

Lees ook  IQ kan met 7 punten zakken na infectie met COVID-19, blijkt uit grootschalig onderzoek

Gepeperde straf
Emil kan er nog steeds om lachen. “Ik herinner het me als de dag van gisteren”, vertelt hij vrijdag. De man is nooit gevonden, en sindsdien is er ook nooit meer iets op de trekhaak gebeurd ook al had Emil nog wat billendoekjes klaargelegd. “Ik smeer hem ook wekelijks in met rode peper. Dan heeft ie wel spijt als ie het nog eens doet.”

Lees ook  Naakte man zwemt in fontein naast gemeentehuis van Arnhem

Het verhaal biedt voor Emil wat vrolijke afleiding van al het negatieve coronanieuws. Maar het leverde hem ook wat op. Plots kreeg hij allemaal aanbiedingen van bedrijven. “Brink bood me een afneembare trekhaak aan en Christine le Duc stelde zelfs voor om sekspeeltjes in de vorm van trekhaken te gaan maken!”

Wie de trekhaakminnende man is, weet Emil dus nog steeds niet. Mocht je meer weten? Meld het ons.

Jongens vinden dode hond met lint om nek in Sloterparkpad

Auto van Hüseyin werd beklad met teksten als ‘cheater’ en ‘met je kleine lul’, maar waarom?