in

Dildoplakker slaat opnieuw toe in Nijmegen: piemels op verschillende brievenbussen geplakt

De Nijmeegse dildoplakker heeft weer toegeslagen. Brievenbussen in verschillende wijken zijn beplakt met een piemel. In de wijk Tolhuis hangt zelfs een regenboog exemplaar aan de PostNL-brievenbus vastgeplakt.

Ook op andere plekken is het weer raak. Zo kleeft er zondagmiddag een dildo aan de brievenbus op de st Annastraat, ter hoogte van tankstation Esso. Hetzelfde is het geval bij de brievenbus bij supermarkt Jumbo in de wijk Waterkwartier en bij een brievenbus aan de Molenweg. ‘Heel Holland plakt’, is op een sticker daarbij te lezen.

Lees ook  Davina Michelle deelt heftige beelden van valpartij podium na het zingen van volkslied bij Formule 1

Medewerkers van het Radboudumc keken vanmorgen vreemd op: zij kwamen op het werk aan en zagen een dildo aan de brievenbus bij de hoofdingang hangen. ,,We hebben er hard om moeten gieren”, laat een medewerker weten.

Ook in andere plaatsen

De Nijmeegse dildoplakker is sinds begin dit jaar actief. De eerste keer dat het raak was, was in februari van dit jaar. Een zwarte neppenis zat vastgeplakt aan de achterkant van een oranje brievenbus aan de Weurtseweg. Sindsdien is het om de haverklap raak.

Lees ook  9648 nieuwe besmettingen, grootste stijging IC-bezetting in twee weken

Niet alleen op de Weurtseweg, maar ook in het stadsdeel Lindenholt. Ook in Doetinchem en Utrecht werden al seksspeeltjes op brievenbussen gelijmd. Het is niet bekend is of het steeds om dezelfde Nijmeegse dildoplakker gaat, of dat anderen het idee hebben gekopieerd.

Afgehakte neus en oren, implantaten in zijn voorhoofd: Dit is Henry (33) uit Brabant

Moeder (47) sterft tijdens rollercoasterrit: haar slagader scheurde door kracht van attractie