in

Deze speeltuin voor volwassenen opent dit weekend de deuren in Enschede

ENSCHEDE – Het is zo ver: airpark Bounce Valley opent zaterdag stipt om 10.00 uur de deuren op Go Planet Parc in Enschede. Leuk voor kinderen? Ja, maar het zijn juist de volwassenen die bij de andere vestigingen losgaan op de spectaculaire obstakels en hindernissen.

Bij binnenkomst lijkt het er nog niet op dat de nieuwe hotspot al klaar is voor publiek. De luchtkussens liggen nog plat op de grond, waar zijn de beloofde glijbanen en klautertoestellen gebleven?

Eén druk op de knop blijkt gelukkig voldoende om dat te veranderen. Nog geen vijf minuten later is de hele ruimte gevuld met onder meer een obstacle run, wipe-out en ander spul waardoor een bezoekje aan de sportschool overbodig wordt. Muziek erbij, lampen op standje showverlichting en het feest kan beginnen.

Lees ook  Lil’ Kleine geniet op strand van Ibiza na nacht in cel

Vrijgezellenfeest of vriendenuitje
Enschede is na Rotterdam en Breda de derde stad waar Bounce Valley, een concept dat is overgewaaid uit Engeland, zich vestigt. Woordvoerder Micha Reij kan in ieder geval niet wachten tot de eerste bezoekers over de vloer komen voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of gewoon om een uurtje te springen.

Lees ook  Iris gebruikt geen tampon of maandverband: 'Ik giet het bloed ook bij de planten'

„Het is echt een speeltuin voor volwassenen. Als je ziet dat mensen zich moeten inhouden om niet te gaan springen, weet je dat het concept werkt.”

Ook handig voor wie een frustrerende dag achter de rug heeft: er zijn diverse spellen te spelen waarbij flink slaan op knoppen is toegestaan. Oh, en ook voor je eerste date kun je er terecht. „Mocht het dan niet leuk zijn: het park is zo’n 1000 vierkante meter, dus dan kun je altijd aan de andere kant gaan springen.”

Vrouw wist niet dat ze al vijf maanden zwanger was tot DIT gebeurde…

Wie is de man die dag na dag rotzooi sorteert op oude vuilnisbelt in Enschede? ‘Hij zegt een speciale steen te zoeken’