in ,

Deze pyjama is perfect voor online meetings met collega’s of klasgenoten

Toegegeven: nu thuiswerken de norm is, komen onze chique kledingstukken nog maar zelden uit de kledingkast. Het liefst zitten we de hele dag in onze sportkleren.

Of pyjama’s, nog beter. Zit super comfy, maar het staat natuurlijk niet heul professioneel tijdens een Zoom-meeting met je klasgenoten of collega’s.

Designer Taichi Ito van Whatever Inc. komt met de perfecte oplossing. Hij ontwierp de Work From Home Jammies. Dat meldt BoredPanda.

Lees ook  Man doodgestoken in Hoogvliet om een tientje

De Work From Home Jammies zijn een combinatie van een pyjama met een formeel overhemd. Je behoudt het comfort van een pyjama, maar ziet er tegelijkertijd representatief uit tijdens een Zoom-meeting.

Het overhemd komt tot net onder je borst, precies ver genoeg om het op een webcam te laten lijken alsof je in een nette blouse zit. De rest van de outfit bestaat uit comfortabele stofjes.

Lees ook  Moeite met opstaan? Dan ben je super intelligent blijkt uit onderzoek

De unisex jammies zijn er in drie verschillende kleurvariaties: een wit overhemd met een grijze jersey, een roze overhemd met een zwarte jersey en een blauw gestreept overhemd met een donkergrijze jersey. Er zijn twee maten beschikbaar: M en L.

Studenten bakken pannenkoeken met urine en sperma voor leraren.

Marijn moet 25 euro betalen omdat hij oude parkeerschijf gebruikte: “Controleer of je de juiste schijf hebt”