in

Barbie gooit het roer weer hé-le-maal om met nieuw gezicht: “Oude vieze huid weg!”

Barbie aka Samantha de Jong heeft natuurlijk een behoorlijk bewogen verleden achter de rug. Na haar intrede als reality-ster bij Oh Oh Cherso is ze behoorlijk vaak negatief in het nieuws gekomen vanwege verschillende incidenten. We weten natuurlijk allemaal dat Samantha niet vies is van een een kleine of wat groetere ingreep hier en daar.

Maar ook diverse ongelukken hebben ervoor gezorgd dat het gezicht van Samantha behoorlijk gehavend is geweest. Denk bijvoorbeeld aan de meerdere keren dat ze van haar balkon is gevallen. Of het laatste grote incident waarbij ze in het ziekenhuis terecht kwam doordat haar ex-vriendje tegen een muur aan is gereden op de snelweg waarbij ze ontdekte dat ze zwanger was.

Lees ook  Goed nieuws voor mannen. McDonalds frietjes helpen tegen het kaal worden!

Barbie heeft een nieuw gezichtje!
Juist, behoorlijk wat littekens laten dit soort gebeurtenissen achter. We hebben dan ook genoeg foto’s voorbij zien komen, zoals hieronder, waar dat te zien is. Maar daar heeft de blondine wat aan laten doen, laat ze weten op Instagram samen met haar vader.

Ze laat weten veel make-up te gebruiken (niet?) en haar gezicht niet goed heeft behandeld maar dat deze behandeling een goed effect heeft gehad. Ze zegt: “Mijn oude vieze huid is weg en ik heb een frit en fruitig huidje terug!” De nieuwe Barbie vind je onder de onderstaande foto:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖Dave (@samantha_de_jong29)

Gouden plak voor de meeste sexy opwarming (video)

Afgehakte neus en oren, implantaten in zijn voorhoofd: Dit is Henry (33) uit Brabant