in

Baasjes vermiste pup delen hartverscheurend bericht: ’Je mag haar houden, als we maar weten dat het goed gaat’

ALMKERK – Het is de nachtmerrie van elke hondeneigenaar: je hond raakt vermist. De baasjes van vermiste hond Bodie uit Almkerk zitten al weken in die situatie en plaatsen een hartverscheurend bericht op Facebook: „Als je een gouden huisje hebt gevonden, dan mag je daar blijven. Als wij maar weten dat het goed met je gaat.”

Het dier verdween twaalf weken geleden uit de achtertuin. Een grootschalige zoekactie werd opgezet, maar Bodie is nergens te bekennen. Baasjes Anne en Bastijn van Breugel zitten met de handen in het haar.

Lees ook  Man slaagt na 157 pogingen eindelijk voor theorie-examen

Op de Facebookpagina ’Waar is onze Bodie’ schrijven de eigenaren: „Mocht je echt een gouden huisje hebben en heb jij het daar naar je zin? Dan mag je daar blijven. Als wij maar weten dat het goed met je gaat en we jouw vermissing een plaatsje kunnen geven.”

Ook tonen ze in hun bericht begrip voor de nieuwe baasjes die misschien niet eens weten dat ze een gestolen hondje hebben gekocht. ,,Misschien weten jouw nieuwe baasjes niet eens dat jij Bodie bent, omdat ze jou bij een goed adres hebben gekocht. Misschien hebben ze intussen wel hun twijfels, maar durven ze het niet te controleren omdat jij zo leuk en zo ontzettend lief bent en ze bang zijn om jou weer kwijt te raken.’’

Lees ook  Gezellig shoppen met je vriendin terwijl ze een vibrerende string draagt, is echt wel een leuke activiteit

Naakte man zwemt in fontein naast gemeentehuis van Arnhem

Bloedende schapenkop schokt buurt: ‘Wat volgt, een dode koe in de straat?’