in

‘André Hazes mocht van Monique niet omgaan met zijn moeder Rachel’

Na de bekendmaking door Story van zijn liefdesbreuk met Monique, was Rachel de eerste aan wie André een bezoek bracht.

De artiest mag het ruige leven van een bejubelde popster leiden, ook hij kan niet zonder de eerste liefde in zijn leven – die van zijn moeder.

In Story lucht Rachel haar hart over het onvoorziene einde van de verloving van haar zoon. ‘Met tegenzin moet ik bekennen dat ik altijd heb geweten dat het een dag was die komen ging.

André is nog een jonge hond, die moet kunnen rondrennen. Als ik zie hoe opgelucht en blij hij is, er is een last van zijn schouders gevallen. De last van in een rol geperst worden die hem niet past.’

Lees ook  Drie agenten gewond bij langdurig gevecht met halfnaakte man op rotonde

Karma
Dat Rachel geen goede verstandhouding had met schoon-dochter Monique betekent niet dat ze nu in haar vuistje lacht.

‘Zoiets is voor niemand leuk. Daarbij is ze de moeder van mijn kleinzoon. Het is echter geen geheim dat het me ergert dat ze door zoveel mensen als een soort Moeder Teresa wordt gezien.

Maar ik zal nooit vergeten dat ik op 11 april 2017 opgenomen werd in een psychiatrische inrichting, en Monique op exact dat moment een bericht postte waarin stond dat karma zijn werk had gedaan. Dan zit je niet goed in elkaar, hoor.’

Contact
‘Gelukkig hebben André en ik al die tijd contact gehouden, al moest dat stiekem. Monique mocht dat niet te weten komen.

Lees ook  55 jaar oude mee-eter wordt eindelijk uitgeknepen

Dus als André had opgetreden, hadden wij urenlange gesprekken, tot diep in de nacht. Het was zijn enige mogelijkheid om zijn verhaal te doen bij mij.

’ Dat Monique haar en André ooit weer samen heeft gebracht, klopt ook niet. Rachel: ‘Ik woonde in die tijd bij mijn zus Els, en daar had ik allang contact met André.

Na ons gezamenlijke eerste diner kreeg Monique ineens alle eer daarvoor. Ik heb dat maar zo gelaten, al zat het dus echt anders in elkaar.

’ Voor André is Rachels hart altijd blijven kloppen. ‘En dat geldt ook voor Roxeanne, ook al hebben we geen contact. Wat er ook gebeurt, ik blijf altijd haar moeder!’ •

Bibian Mentel: ‘M’n man en zoon willen mijn as uitstrooien over de bergen’ |

GTST-Actrice Robin Martens plaatst gewaagde foto’s in laag uitgesneden jurkje!