in ,

André Hazes en nieuwe vriendin beveiligd na relatiebreuk Monique Westenberg

André Hazes en zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen zijn in het prille begin van hun relatie, afgelopen maart, 24 uur per dag beveiligd geweest na ernstige bedreigingen. Dat vertelt de zanger in de nieuwe editie van Veronica Superguide.

Hazes verbrak begin maart zijn verloving met Monique Westenberg. Toen hij aangaf een relatie met Sarah van Soelen niet uit te sluiten, ontving hij allerlei dreigementen via mail, kreeg dag en nacht beveiliging en belandde in achtervolgingspraktijken met paparazzi op de snelweg, zo vertelt hij aan Veronica Superguide.

Lees ook  Bewezen: vóór tien uur ’s ochtends beginnen met werken is slecht voor je

,,Ik ben al die media-aandacht gewend en zie het als iets wat bij het artiest zijn hoort. Maar voor Sarah was het compleet nieuw”, blikt Hazes terug.

,,Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld op social media, was ze de meest gehate vrouw van Nederland.”

De volkszanger prijst zich gelukkig met zijn nieuwe vriendin. ,,Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook.

Ze kan dit echt aan.” Hij noemt alle roddels en het ‘gelul’ opmerkelijk. ,,Ik zou al drie kinderen met haar hebben. Pas maar op, ik heb blijkbaar wonderzaad.

Lees ook  Op zijn zestiende betrokken bij dood van Priscilla, negen jaar later heeft Anthony B. al negen veroordelingen op zijn conto

Straks zijn jullie allemaal nog zwanger, omdat jullie me fotograferen en interviewen.” Dan, iets serieuzer:

,,Het voelt heftig en oneerlijk dat men elke vuile roddel de wereld in kan slingeren en ik, die vertel dat het niet waar is, niet word geloofd.

Maar weet dat ik geen leugens vertel. Nooit. Daarmee maak ik dan trouwens óók weer mensen boos, maar dat is dan maar zo.”

Dochter zweeg uit angst jarenlang, maar deelt nu gruwelijke details over haar vader: ‘Hij was het kwaad zelf’

Leerling zegt Jürgen Conings te hebben gezien: grote zoekactie politie