in

Jongen (14) opgepakt na dood 6-jarig meisje

Een 14-jarige jongen uit de Amerikaanse staat Indiana is door agenten aangehouden en verhoord na het overlijden van een 6-jarig meisje in New Carlisle. De tiener is verdachte in de zaak.

Het meisje, Grace Ross, werd vrijdagavond buiten in de bosjes dood aangetroffen, twee uur nadat ze als vermist werd opgegeven door haar ouders.Het onderzoek naar haar overlijden loopt nog, meldt The South Bend Tribune. Zo wordt er uitgebreid autopsie verricht op het lichaam van het kind.

Lees ook  Bijeenkomst met vrienden eindigt in drama: Wout (17) sterft na aanrijding met heftruck

De identiteit van de jongen is niet bekendgemaakt omdat het om een minderjarige gaat. Wat het meisje precies is overkomen, is nog een raadsel.

Schok
De familie van het meisje woont al meer dan veertig jaar in de omgeving. De schok is dan ook groot. „Je denkt toch dat zoiets nooit en te nimmer bij jou om de hoek gebeurt”, zegt buurtbewoonster Kim Hudson tegen lokale media. „Het is afschuwelijk.”

Lees ook  Bewoners kregen slachtafval te eten in verpleeghuis; leiding opgepakt voor dood door verwaarlozing

Er is een hulpactie gestart door een tante van het slachtoffer. Tot nog toe werd meer dan twintigduizend dollar ingezameld voor de familie.

„Ze is nu een engel in de hemel”, staat er op de actiepagina. Zondagavond werd er een herdenking met kaarsen gehouden in een park in het plaatsje met nog geen tweeduizend zielen.

„Iedereen hield van Grace en ze was vrienden met iedereen”, zei haar moeder tijdens de optocht.

’Ongebruikelijke’ symptomen na prik bij overleden vrouw (60)

Waarom wordt de een ernstig ziek van corona en de ander niet?