in

20-jarige man gestoken tijdens vechtpartij

Alkmaar – In de nacht van zaterdag op zondag heeft op de Voordam een steekincident plaatsgevonden waarbij een 20-jarige man uit Beverwijk gewond is geraakt. Kort na het incident heeft de politie een 21-jarige man uit Alkmaar aangehouden.

Omstreeks 00.30 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij tussen een groep personen op de Dijk. Nadat agenten gearriveerd waren, kwam een man naar hen toegelopen die bij het conflict gewond was geraakt. Hij bleek te zijn gestoken. De man uit Beverwijk is overgebracht naar het ziekenhuis. Kort na het incident kon de politie een 21-jarige man aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Hij is overbracht naar het politiebureau voor verhoor.

Lees ook  Dronken vrouw verzet zich hevig en laat scheten bij arrestatie na ongeluk

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident en wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het incident. Heeft u iets gezien of gehoord rond 00.30 uur op de Voordam? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021206627

Lees ook  Boeren blokkeren opnieuw distributiecentrum AH in Geldermalsen

Op Schiphol ontsnapte hond Pandora teruggevonden

Er is ook een Vlaamse Aldi-werkneemster die TikTok aan het veroveren is (video’s)